Säkra betalningar

Swish

Med Swish för företag kan du snabbt och säkert betala din order med Swish. För mer information, se https://www.getswish.se/

Stripe

Vi samarbetar med Stripe för säkra kortbetalningar. Stripe används på mer än 100 000 webbplatser i fler än 100 länder och är experter på att hantera betalningar. Deras fullständiga policy för hantering av uppgifter finns på https://stripe.com/se/privacy. All kommunikation är krypterad med SSL för högsta säkerhet. Inga person- eller kortuppgifter runt betalningen hanteras eller sparas av Turritops FidiPurgo.

Betalning med PayPal

Så här fungerar PayPal

Faktura

Vi erbjuder alla kunder att utan extra kostnad betala mot faktura till vårt bankgiro. Från att vi har skickat dina varor har du 14 dagar på dig att betala fakturan. Vi levererar bara till din folkbokföringsadress vid fakturabetalning och reserverar oss rätten att ta en förenklad kreditupplysning (betalningsanmärkning ja/nej) vid ditt första fakturaköp. Du kan ha max ett utestående fakturaköp. Vid försenad betalning utgår påminnelseavgift på 50:- samt lagstadgad dröjsmålsränta tills dess skulden är reglerad.